GU_KvikMat_logo_NEG_ToLag

- mere end bare træning

7. - 10. klasse
Spartid

Spar tid i undervisningen

Du sammensætter let og hurtigt træningssæt med relevant indhold, som eleverne kan arbejde med selvstændigt eller i grupper.

Differentieret

Differentieret læring

Færdighedsopgaverne vil automatisk tilpasses den enkelte elevs niveau. Med peer learning-delen vil alle elever kunne deltage uanset fagligt niveau.

Anvendelsesmuligheder

Følg klassens udvikling

Du kan med en nem og tilgængelig historik og statistik følge med i både klassens og den enkelte elevs faglige udvikling.

Fokus på færdigheder og kompetencer

Læring på mange måder
training_progression-1024x663

Differentieret træning

Med trænings- og lektiedelen har du mulighed for at tildele relevant fagligt indhold, som du selv vælger. Det er dig som lærer, der bestemmer, hvor lang tid eleverne skal have til at besvare opgaverne inden for trænings- og lektiedelen. Systemet er adaptivt og vil derfor automatisk tilpasse sig den enkelte elev. Systemet retter selv opgaverne.

quiz_overview-1024x663

Sammensæt egne opgavesæt

Du kan sammensætte dine egne opgavesæt, hvis du fx vil evaluere dine elever efter et fagligt forløb. Her vil alle dine elever få de samme opgaver, og du bestemmer selv, hvor lang tid eleverne skal have til at besvare opgaverne.

tmp

Træning i kompetencer

Gennem peer learning-delen har du mulighed for at organisere en undervisning, som tager udgangspunkt i de matematiske kompetencer. Eleverne vil arbejde i grupper med åbne problemløsningsopgaver, som lægger vægt på elevernes samarbejde og feedback. Her er der fokus på processen frem for resultatet.

video

Pædagogiske videoer

Her har eleverne mulighed for at se forskellige korte introduktionsvidoer, som viser fagligt relevant stof. Når eleverne regner færdighedsopgaver, vil de opleve, at de har mulighed for at se en video, hvis de fx har glemt, hvordan de lægger to brøker sammen.

Kontakt

KvikMat er et levende undervisningsmateriale, som vi løbende udvikler. Vi vil gerne gøre det bedst muligt, så derfor vil vi gerne høre din mening.

  • Hvad var godt?
  • Hvad mangler der?
  • Hvad kan forbedres?

Kontakt: kvikmat@gyldendal.dk

Abonnement og priser
Har du spørgsmål til abonnementer, priser o.l. så kontakt Skoleservice på information@gyldendal.dk .

Gratis kursus på skolen
For at få det bedst mulige ud af jeres digitale læremidler vil det være en god idé at benytte jer af vores tilbud om et gratis kursus på skolen med en af vores implementeringskonsulenter. Vi aftaler form og indhold ud fra jeres ønsker og behov. Hør nærmere hos vores implementeringskonsulenter:
Sjælland og øerne: Christa Klerens Søndergaard, CKS@gyldendal.dk, 51755440
Jylland og fyn: Christian Schulz, CHS@gyldendal.dk, 51999192